Wij ontvangen u graag op afspraak! Bel voor een afspraak 06 - 5339 8101 of 06 - 2909 2381.

Collectie

Peugeot Partner 1.5 BlueHDI Premium Long / 3- zit / Navigatie / Airco / Cruise control / Dab+ / Apple Carplay / Schuifdeur / Bluetooth / PDC

Prijs
€ 16.945,- Ex BTW
Financieren
Merk
Peugeot
Model
Partner
Uitvoering
1.5 BlueHDI Premium Long / 3- zit / Navigatie / Airco / Cruise control / Dab+ / Apple Carplay / Schuifdeur / Bluetooth / PDC
Carrosserie
Bedrijfswagen: Bestelwagen
55.345km
Apk
Ja
Datum eerste toelating
06-04-2021
Bouwjaar
04-2021
Kleur
Blanc Banquise
Bekleding
Stof Antraciet
5
Brandstof
Diesel
Transmissie
Handgeschakeld, 5 versn.

Opmerkingen

Uitzonderlijk nette Peugeot Partner 1.5 HDi Premium Long; de verlengde uitvoering dus. Deze Partner verkeert zowel van binnen als van buiten in een bijzonder frisse staat en is daarnaast ook nog eens voorzien van lekker veel extra's.

- 1.5 HDi motor met 75 kw / 102 Pk,
- 3 zitplaatsen voorin,
- Airconditioning,
- Audio systeem geintegreerd,
- Dab+ digitale radio ontvangst,
- Bluetooth voor handsfree telefoneren,
- Apple Carplay,
- Android Auto,
- Cruise control,
- Parkeersensoren achter,
- Schuifdeur rechts,
- Houten vloer laadruimte,
- Betimmering zijwanden,
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening,
- NOOIT in gerookt,
- 1.000 kilo Technisch Toelaatbaar Trekvermogen,
- Montage Trekhaak tegen aantrekkelijke meerprijs mogelijk.

Geinteresseerd? Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging en eventueel een proefrit. De vermelde prijs is onze scherpe internet meeneemprijs op basis van geen inruil. Inruil is altijd mogelijk.

Peugeot staat voor 'Motion & Emotion'. Autorijden met gevoelsbeleving dus. Zeer de moeite om te ervaren! De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Verder is de Peugeot uitgerust met: elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig.

De Peugeot Partner is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Deze Peugeot Partner is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Peugeot wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

= Meer informatie =

Modelreeks: feb 2019 - mei 2022
GVW: 2.370 kg
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
Motorrijtuigenbelasting: geen

Kroom Auto's heeft altijd minimaal 30 jonge dealer occassions op voorraad met aantoonbare historie. Wij leveren onze occassions geheel nagezien tegen uiterst scherpe internet meeneemprijzen. Ook kunnen we ons voorstellen dat u daarnaast behoefte hebt aan een extra stukje zekerheid van (Europese) garantie. Hiertoe bieden wij u de keuze uit een tweetal garantiepakketten. Informatie hierover vindt u op onze website. Alle kilometerstanden worden door ons voor 100% gegarandeerd met de garantie van niet juist = geld terug. Financiering en Inruil zijn altijd mogelijk! Kijk voor aantrekkelijke maandbedragen op onze site.

  • 12Volt aansluiting
  • 2 zitplaatsen rechtsvoor
  • Airbag bestuurder
  • Airco
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Android auto
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti doorSlip Regeling
  • Apple carplay
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun voor
  • Audio installatie
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
Motor
Brandstof
Diesel
Vermogen
75 Kw / 103 Pk
Topsnelheid
164 km/h
Acceleratie
16.9 sec. 100 km/h
Verbruik
Gecombineerd 5.5 l/100km
Transmissie
Handgeschakeld, 5 versn.
Cilinders
4 (1499cc)
Koppel
250 Nm
Exterieur
Kleur
Blanc Banquise
5
Gewicht
1430 kg
Wegenbelasting
Geen motorrijtuigenbelasting per kwartaal / per jaar
Afmetingen
4750 mm x 1850 mm x 1880 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Wielbasis
2980 mm
Laadvermogen
Max 940 kg
Interieur
Bekleding
Antraciet