Uw droomauto gevonden? Op zoek naar de beste deal? Bel of whatsapp voor een afspraak naar 06 - 5339 8101 of 06 - 2909 2381.

Collectie

Saab 96 V4 - gerestaureerd - zeer fraaie staat

Prijs
€ 10.945,-
Autorapport
Aankoopkeuring
Merk
Saab
Model
96
Uitvoering
V4 - gerestaureerd - zeer fraaie staat
Kenteken
0671VD
Carrosserie
Sedan
68254 km
Apk
Ja, tot 2021-09-17
Bouwjaar
1972
Bouwjaar
07-1972
Kleur
Rood
Bekleding
Velours Velours
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld, 4 versn.
Financial lease

Opmerkingen

In opdracht van de huidige (vermoedelijk 4e) eigenaar bieden wij deze fantastisch mooie Saab 96 V4 aan. De huidige eigenaar heeft deze klassieker nu 8 jaar in zijn bezit en heeft de eerste 2 jaar volledig benut aan de restauratie van deze auto. Carrosserie en techniek zijn helemaal 'uit elkaar' geweest en beetgepakt. Voordat de carrosserie in zijn geheel is gespoten (rekening aanwezig) is deze eerst doorgelast en voorzien van 4 nieuwe spatborden. De rest van de carrosserie verkeerde, en verkeert nog steeds in een prima staat. Om mogelijke roestproblemen voor de toekomst te voorkomen heeft de auto een Dinitrol behandeling gehad (rekening aanwezig).

Motor en versnellingsbak zijn ook helemaal 'uit elkaar' geweest en hebben een revisie ondergaan. De eigenaar heeft deze Saab 96 voorzien van een elektronische ontsteking. Dus, sleuteltje omdraaien en de Ford V4 springt meteen aan. Van de restauratie en de (her-)opbouw is een volledige fotoreportage aanwezig!

Na de restauratie is de Saab 96 binnen gestald geweest en alleen uit de garage gehaald voor toerritjes. Hetgeen ook te zien is aan o.a. de tripmaster die is aangebracht. Mocht u de tripmaster willen verwijderen.... het originele dashbordkastje is bij de auto aanwezig, evenals 4 losse stalen velgen voor het geval u winterbanden zou willen monteren.

Deze fraaie Saab 96 staat nog steeds binnen gestald bij de huidige eigenaar en kan dus uitsluitend op afspraak bezichtigd worden!!

= Meer informatie =

Modelreeks: jul 1973 - jul 1978
Interieurkleur: Rood
Emissieklasse: Euro 0
Motorrijtuigenbelasting: geen Kroom Auto's heeft altijd minimaal 30 jonge dealer occassions op voorraad met aantoonbare historie. Wij leveren onze occassions geheel nagezien tegen uiterst scherpe internet meeneemprijzen. Ook kunnen we ons voorstellen dat u daarnaast behoefte hebt aan een extra stukje zekerheid van (Europese) garantie. Hiertoe bieden wij u de keuze uit een tweetal garantiepakketten. Informatie hierover vindt u op onze website. Alle kilometerstanden worden door ons voor 100% gegarandeerd met de garantie van niet juist = geld terug. Financiering en Inruil is altijd mogelijk! Kijk voor aantrekkelijke maandbedragen op onze site.

Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
50 Kw / 69 Pk
Verbruik
Transmissie
Handgeschakeld, 4 versn.
Cilinders
4 (1498cc)
Exterieur
Kleur
Rood
2
Gewicht
914 kg
Wegenbelasting
Geen motorrijtuigenbelasting per kwartaal / per jaar
Laadvermogen
Max 914 kg
Interieur
Bekleding
Velours