Uw nieuwe auto gevonden! Bel ons voor een afspraak of whatsapp naar 06 - 29092381.

Collectie

Informatie


Welkom bij Kroom Auto's Bent u op zoek naar een andere auto? Wij hebben een ruim aanbod voor u op voorraad. Wilt u direct ons actuele aanbod occasions bekijken, klik dan hier, of op de button 'Aanbod'.

U bent van harte welkom om onze kwaliteitsoccasions in onze showroom te komen bekijken! Kroom Auto's is gespecialiseerd in de verkoop van jonge dealeroccasions, meestal afkomstig van de eerste eigenaar en altijd met een aantoonbare onderhoudshistorie. Bij Kroom Auto's koopt u uw nieuw gebruikte auto tegen een uiterst scherpe all-in meeneemprijs of met, naar wens, de garantie van een nieuwe auto tot wel 24 maanden. En inruil is bij ons altijd mogelijk.

Aangezien we dagelijks op zoek zijn naar jong gebruikte dealeroccasions, kan het voorkomen dat de showroom niet altijd geopend is. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u dan ook altijd eerst even telefonisch contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Dan komt u zeker niet aan een gesloten deur en hebben wij alle tijd om u uitgebreid te informeren.

Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen door te bellen met 0408429842